La Reial Arxiconfraria de la Cinta de Tortosa distingirà Isidre Fainé com a Confrare d'Honor

L'acte, que s'havia de celebrar este divendres 22 de febrer, ha quedat posposat fins a nova data per "problemes d'agenda"

Redacció
22 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:46h
Isidre Fainé és president de la Fundació Bancària “la Caixa”
Isidre Fainé és president de la Fundació Bancària “la Caixa” | Caixabank
La Reial Arxiconfraria de la Cinta distingirà Isidre Fainé Casas, president de la Fundació Bancària “la Caixa”, amb el títol de Confrare d'Honor de la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa.
 
La distinció havia de ser entregada este divendres 22 de febrer, però adduint “problemes d’agenda” l’acte s’ha hagut de posposar fins a nou avís, segons ha informat l’arxiconfraria tortosina.
 
La distinció, que anirà acompanyada del lliurament de la insígnia de plata de l'entitat, es va decidir atorgar per unanimitat ara fa uns mesos “per reconèixer el paper de La Fundació Bancària “la Caixa”, i d'Isidre Fainé en particular, pel suport als projectes socials i tot el relatiu en la lluita de la pobresa infantil”, segons exposen en una nota de premsa.
 
Precisament l'Arxiconfraria va declarar el 2018 com a  "Any de la Cooperació i la Solidaritat" i va recaptar fons per combatre els problemes d’infants de la ciutat que viuen al límit de la pobresa o pobresa severa.