Reoberta la circulació de l'AP-7 a l'Ampolla

L'autopista ja està reoberta al trànsit en ambdós sentits, tot i que encara hi ha cues i retencions provocades pels talls de la carretera

Tall de l'autopista a l'altura de l'Ampolla, este dijous a la tarda.
Tall de l'autopista a l'altura de l'Ampolla, este dijous a la tarda. | CUPEbre
Redacció
21 de febrer del 2019
Actualitzat a les 20:38h
ACTUALITZACIÓ | Reoberta la circulació de l'AP-7 a l'Ampolla en ambdós sentits de la marxa | 17:40 hores

L'autopista AP-7 a l'Ampolla ja està reoberta al trànsit en ambdós sentits de la marxa, tot i que encara hi ha retencions i la cua de vehicles aturats arriba a l'altura de l'Aldea. La carretera ha estat tallada durant aproximadament una hora. En concret s'havia tallat el trànsit en ambdós sentits de la marxa entre els quilòmetres 310 i 311 d'esta via. Els Mossos d'Esquadra han tret els concentrats un per un. És una de les incidències més destacades a la xarxa viària catalana que ha tingut lloc esta tarda, després d'un matí on s'han registrat afectacions diverses. 


INFORMACIÓ | Es reactiven les protestes a l'Ebre amb el tall de l'AP-7 a l'Ampolla | 16:50 hores

La vaga general continua mostrant accions de protesta a les Terres de l'Ebre, ara amb el tall de l'autopista AP-7, al seu pas per l'Ampolla. Un centenar d'activistes es troben a hores d'ara tallant el trànsit per esta via, la qual cosa provoca cues en les dos direccions, perquè el tall afecta els dos sentits de la marxa, a l'altura del quilòmetre 310. Es reactiven així les protestes a l'Ebre, abans de la concentració unitària que està prevista esta tarda a la plaça de Barcelona de Tortosa, a partir de les 18 hores.