Infraestructures

La Diputació millorarà la carretera que va de l'Ampolla a Deltebre

L'obra es realitzarà a la carretera TV-3401 amb l'objectiu d'augmentar la seguretat viària

per Redacció , Deltebre, 20 de febrer de 2019 a les 17:37 |
La carretera TV-3401 que va de l'Ampolla a Deltebre. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Tarragona iniciarà este mes de febrer les obres per millorar la seguretat viària de la carretera TV-3401 de l'Ampolla a Deltebre. Les obres aniran des de l'accés a la platja de la Marquesa fins a la intersecció amb la carretera TV-3409. Està previst que els treballs duren 4 mesos i suposaran una inversió de 615.000 €. 

Amb l'objectiu de fer la carretera més segura, s'ha previst ampliar la calçada fins a 6 metres, fet que permetrà delimitar dos carrils de circulació de 3 metres cadascun. Així mateix, també s'eixamplaran els diferents passos sobre els canals i desguassos i es renovaran i ampliaran els sistemes de contenció. D'altra banda, també es preveu la millora del drenatge en aquells punts on actualment es produeixen acumulacions d'aigua. Les obres finalitzaran amb la renovació del paviment amb mescla bituminosa en calent i la corresponent senyalització horitzontal.


La carretera TV-3401 comunica l'Ampolla i Deltebre i dona accés a espais d'interès natural i turístic del delta de l'Ebre. La reforma forma part d'una actuació global de millores de seguretat i drenatge que la Diputació de Tarragona durà a terme este 2019 a la xarxa local de les Terres de l'Ebre.

 

Participació