SORTEIG | Guanya tíquets-degustació per a la Festa de la Carxofa, diumenge 24 de febrer, a Amposta

Aguaita.cat sorteja 4 lots, cadascun amb 2 tíquets de restaurant i un del tast popular de l'Ajuntament d'Amposta

La carxofa serà la protagonista de la festa gastronòmica de diumenge a Amposta.
La carxofa serà la protagonista de la festa gastronòmica de diumenge a Amposta. | Sílvia Berbís
Redacció
19 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:07h
Febrer té gust de carxofa. Així és a Amposta, on este producte de l’horta ebrenca pren tot el protagonisme gastronòmic i s’erigix en la reina de la cuina gràcies a la Festa i les Jornades Gastronòmiques dedicades a este producte sa i saborós. La primera cita tindrà lloc el proper diumenge 24 de febrer, al pavelló firal, on es calcula repartir 7.000 tastos, cuinats per 6 establiments. 

Durant la Festa de la Carxofa es mantindrà la zona d’aparcament d’autocaravanes, i s’han organitzat diverses activitats com un passeig pel riu amb Lo Sirgador, dissabte i diumenge a la tarda; o la fira Fora Stock, el 23 de febrer. 

Està previst que els 5 restaurants i la pastisseria participants servisquen uns 5.000 tastos; mentre que del tast popular de l’Ajuntament (carxofa, baldana i llonganissa) se’n servisquen 2.000. 

Els cinc restaurants que oferiran els tastos participaran un any més en les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa. Seran del 24 de febrer al 24 de març, i es podran degustar diferents menús que oscil·len entre els 25 i els 30 euros.

Coincidint en la XXIII Festa de la Carxofa, aguaita.cat, d’acord amb els organitzadors, sorteja 4 lots de tíquets, cadascun composat per dos tíquets de restaurant i un del tast popular de l’ajuntament d’Amposta, a bescanviar per degustacions durant la diada.

Per participar en el sorteig només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins el proper divendres 22 de febrer a les 12.00 hores. El nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix divendres a la tarda.
Recordeu que només podeu inscriure-us una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants. Sort!