La Generalitat atorga més de 250 mil euros d'ajudes als apicultors ebrencs

Uns 37 apicultors de les quatre comarques de les Terres de l'Ebre s'han pogut beneficiar de les ajudes del Departament d'Agricultura

Redacció
15 de febrer del 2019
Actualitzat a les 16:42h
Bresca d'abelles antiga.
Bresca d'abelles antiga. | ACN
Fins a 37 apicultors ebrencs es beneficien de les ajudes que el Departament d'Agricultura dedica a la millora de la biodiversitat. A les Terres de l'Ebre, els beneficiaris han estat 28 apicultors del Baix Ebre, 6 de la Ribera d'Ebre, 2 de la Terra Alta i 1 del Montsià, que en total han rebut una subvenció de 257.000 euros.

Segons el Departament d'Agricultura, este divendres s'ha fet efectiu el pagament a 123 apicultors de Catalunya, que han rebut una quantia de 677.390 euros de subvencions. L'objectiu del programa és la millora de la biodiversitat en els ecosistemes fràgils en què hi puga haver espècies relictes, mitjançant actuacions dirigides a promoure sistemes d'explotació apícola que incloguen una major base territorial. 

Estos ajuts, amb compromisos de 5 anys vista, s'emmarquen dins del Programa de Desenvolupament Rural 2014- 2020, que compta amb el cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).