ERC presenta els seus candidats a cinc poblacions ebrenques més

Este cap de setmana s'han presentat els caps de llista de Jesús, Mas de Barberans, Aldover, Amposta i Ulldecona

El candidat d'ERC a Jesús, Albert Queral.
El candidat d'ERC a Jesús, Albert Queral. | Cedida
Redacció
12 de febrer del 2019
Actualitzat el 26 de febrer a les 19:01h
Esquerra Republicana ha presentat este cap de setmana els seus candidats a cinc localitats ebrenques. Els caps de llista de Jesús, Mas de Barberans, Aldover, Ulldecona i Amposta van donar a conèixer les seues candidatures per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig.

En el cas de Mas de Barberans i d'Aldover és la primera vegada, des de la recuperació de la democràcia, que es presentarà una candidatura republicana a les eleccions municipals. Ernesto Rillo, el cap de llista d'ERC a Mas de Barberans, va declarar que el seu objectiu era treballar de forma constructiva pel bé del poble, "més enllà del color polític de cadascú". Rillo va afegir que "l'1-O va demostrar que hi ha molta gent del nostre poble que defensa el dret a l'autodeterminació del nostre país i pensem que aquesta opció cal que tingui representació a l'Ajuntament". D'altra banda, a Aldover la candidata Rosalia Pegueroles es va presentar al Casal municipal "amb molta il·lusió i ganes de treballar pel nostre poble".

A Jesús, el nou candidat Albert Queral, va explicar acompanyat per Joan Tardà que "els valors d'Esquerra i l'actual situació política, amb presos polítics i de repressió" van ser els motius que el van fer saltar a la política. 

Pel que fa a la capital del Montsià, l'actual alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, acompanyat de l'exconseller de Justícia, Carles Mundó també va presentar públicament la seua candidatura a la reelecció a les eleccions municipals.

Alfred Paredes va ser l'escollit com a nou cap de llista dels republicans a Ulldecona. Des de la formació van afirmar que treballaran en polítiques inclusives i integrals, fent propostes positives, innovadores i motivadores per implicar el conjunt de veïns i veïnes del municipi i dels barris ulldeconencs.