sanitat

L'Hospital Comarcal d'Amposta invertirà 500.000 euros en una nova màquina de ressonàncies

El centre recuperarà aquest servei que es va deixar de prestar l’any 2012

per Redacció , Amposta, 7 de febrer de 2019 a les 10:01 |
Foto d'arxiu de l'entrada a l'Hospital Comarcal d'Amposta. | S.C.
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Patronat de l’Hospital Comarcal d’Amposta ha aprovat invertir 500.000 euros en la compra d’una nova màquina de ressonàncies magnètiques. Un aparell d’última tecnologia que permetrà recuperar un servei que es va deixar de fer el 2012 després que l’aparell anterior es trenqués.

"Anualment es realitzaven entre 1.300 i 1.500 ressonàncies cada any", explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "i es van deixar de fer perquè l’equipament que hi havia es va trencar i no es va tornar a reposar". 


Tomàs ha destacat que esta inversió de prop de mig milió d’euros se suma als dos nous aparells d’ecografies que ja s’han renovat i al mamògraf que la Fundació Amancio Ortega ha donat. "Quedarà així renovat tot el servei de diagnosi per la imatge", diu l’alcalde d’Amposta, posant en valor l’aposta que s’ha fet per millorar l’equipament de l’Hospital.

La ressonància magnètica és una prova en què es fa servir un potent imant i ones de ràdio per poder visualitzar amb detall les estructures internes del cos, i així poder diagnosticar i tractar diferents malalties.

 

Participació