municipal

Amposta aprova la creació d'una empresa pública de serveis municipals

El ple també va fer un reconeixement a la figura del regidor José Tomàs Reverté

per Redacció , Amposta, 30 de gener de 2019 a les 10:35 |
Imatge del ple d'este mes de gener a Amposta. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Amposta crearà una empresa pública mercantil per a la gestió de serveis municipals. El ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment la seua constitució, amb un capital social inicial de 50.000 euros.

"Amposta Serveis Municipals SLU neix amb la voluntat d'assumir la gestió de serveis municipals, i inicialment assumirà la gestió de la piscina i també de la neteja dels edificis municipals", assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs.


Ara s'haurà d'aprovar definitivament i un cop fet això, l'Ajuntament farà l'encàrrec de gestió de serveis que gestionarà l'empresa pública.

"Si l'empresa es consolida, podrà anar assumint altres serveis municipals que vagen finalitzant el seu contracte d'externalització", explica l'alcalde, exemplificant: "també contractarà els agents cívics o els entrenadors del Centre de Tecnificació".


"La llei d'estabilitat pressupostària ens limita les contractacions, amb la creació de l'empresa pública podrem contractar personal que gestioni serveis municipals i donar un millor servei a la ciutadania", afegeix.

L'aprovació inicial de creació d'esta empresa pública es va fer en el ple d'este dilluns amb els vots a favor de l'equip de govern d'Esquerra Amposta, l'abstenció de la regidora no adscrita i del PSC, i el vot en contra de la resta de regidors (CiU i PxC). 

Reconeixement a la figura de José Tomàs Reverté

El ple de dilluns 28 de gener va tenir també un caràcter especial, després de la mort del regidor del grup municipal de CiU, José Tomàs Reverté, divendres 25, a l’edat de 60 anys. Els portaveus de tots els grups municipals van coincidir en destacar la feina del regidor per millorar Amposta. El ple va arrancar amb un minut de silenci en el seu record.

 

Participació