L'ebrenca Irene Negre entra a formar part de la direcció nacional de La Crida

Dissabte es va celebrar a Barcelona el congrés constituent de la formació, impulsada per Carles Puigdemont, Jordi Sànchez i Quim Torra

Redacció
28 de gener del 2019
Actualitzat a les 19:13h
Irene Negre, a la pantalla, darrera de la consellera Borràs.
Irene Negre, a la pantalla, darrera de la consellera Borràs. | @CridaNacional
Dissabte es va celebrar al Centre de Convencions Internacional de Barcelona el congrés constituent de La Crida, el projecte polític impulsat per Carles Puigdemont, Jordi Sànchez i el president de la Generalitat, Quim Torra, amb la intenció inicial d’aixoplugar tot l’independentisme, una voluntat a la qual finalment només l’antiga CDC s’ha mostrat disposada a confluir. Però amb tot, este projecte registrat com a partit polític el 8 de gener i  que actualment té la intenció de funcionar com una associació, ja ha escollit els membres de la direcció nacional, entre els quals hi ha l’ebrenca Irene Negre.

Negre, xmilitant d'ERC -va integrar la candidatura al Parlament a les comarques tarragonines del 2012-, formarà part de la llista de Junts per l'Aldea a les properes eleccions municipals. També va formar part del secretariat de l'ANC durant tres mandats, fins al 2017.