Mor el regidor de CiU a Amposta José Tomàs Reverté

Reverté, de 60 anys, formava part del plenari municipal des del juny del 2015

José Tomàs Reverté era membre del plenari de l'Ajuntament d'Amposta des d'esta legislatura.
José Tomàs Reverté era membre del plenari de l'Ajuntament d'Amposta des d'esta legislatura. | Cedida
S.C.
25 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:54h
El regidor del grup municipal de CiU a l’Ajuntament d’Amposta, José Tomàs Reverté, ha mort este divendres als 60 anys.

Reverté, que no ha pogut superar una malaltia greu, formava part del plenari municipal com a membre del grup municipal de Convergència i Unió des del juny del 2015, i era membre de les Comissions informatives de Governació; Turisme, Fires i Promoció Exterior; Serveis Municipals, Pagesia i Medi Ambient i Empresa i Promoció econòmica. També formava part de la comissió organitzadora de la Fira de Mostres, on participava molt intensament en l’organització d’este certamen.

“Era una apassionat d’Amposta, molt implicat en les seues entitats. Havia col·laborat amb el Vespa Club, els Amics dels Cavalls on estava de junta, també havia col·laborat intensament en la Fira... i es coneixia el Delta pam a pam, bàsicament, perquè el va anivellar”, destaca Manel Manel Masià, cap de llista del PDeCat i que precisament este divendres havia de fer una roda de premsa, que ha quedat suspesa arran del traspàs del seu company de files.

Reverté havia treballat de delineant projectista mecànic a Medesa i però va desenvolupar la seua trajectòria professional principalment com a cap del servei tècnic a la Comunitat de Regants, on hi continuava treballant actualment, des de l’any 1980. “Era una persona que estimava el Delta, estimava Amposta i que li agradava col·laborar en el que calgués, sense fer soroll, era un treballador nat”, afegeix Masià.

A més del PDeCat d’Amposta, l’Ajuntament d’Amposta també ha mostrat el seu més sentit condol per la mort del regidor i ha expressat als seus familiars, amics i companys de partit el seu suport i acompanyament per la pèrdua.