Mascarats dedica el seu segon disc a les persones refugiades

"Distopia" compta amb col·laboracions d'altres músics catalans com el cantant d'Ebri Knight Arnau Aymerich

El grup de la Sénia Mascarats.
El grup de la Sénia Mascarats. | Cedida
R.Regolf
23 de gener del 2019
Actualitzat a les 19:27h
Els seniencs Mascarats presenten el seu segon disc "Distopia", un treball amb qual afirmen que volen anar una mica més enllà del projecte musical per crear "un humil reconeixement a totes les persones que han estat privades de llar i refugi i a tots els llocs que han estat privats de vida". Així, volen que el disc sigue un homenatge particular a les persones refugiades, a les desnonades, a les oprimides, "als pobles que volen sobrevolar el feixisme" o "les comunitats que aposten per la vida al carrer i no a la pantalla", afirmen des del grup.

Mira el videoclip del tema "Portes sense pany":


Després d'estrenar-se l'any 2017, el grup de la Sénia torna amb el que anomenen "un viatge de la distopia a la utopia", on han comptat amb col·laboracions de diversos artistes del panorama musical català, com Arnau Aymerich, d'Ebri Knight, els gallecs Ezetaerre, Estel Navarro, de Candela Roots.

Un disc que es divideix en deu temes que van del reggae fins al rock, englobant el que ells defineixen com "l'esperit de la crítica a la distopia que estem avesats a viure" on reivindiquen la necessitat de caminar cap a la utopia transformant el present. El segon disc de Mascarats ha estat enregistrat al "Wz estudi" de Borriol, a Castelló, de la mà del productor Sam Ferrer, mentre que la portada del disc ha estat dissenyada per l'ebrenc Lluís Chavarria.

Descarrega'l aquí: http://www.mascarats.cat/?post_type=release&p=596