L'Ampolla estrena dos itineraris saludables que recorren la seua costa

S’han instal·lat cartelleres al costat de cada una de les màquines del parc de salut de l’Arenal per explicar com utilitzar-les i quins exercicis es poden fer

Un dels panells indicatius de la ruta saludable
Un dels panells indicatius de la ruta saludable | Cedida
Redacció
22 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:15h
L'Ajuntament de l'Ampolla ha obert dos itineraris saludables que recorren part de la seua costa, ambdós s’inicien i finalitzen al parc de salut de l’Arenal. La ruta groga, que té una distància de 2,4 km entre l’anada i la tornada, va fins a l’Oficina de Turisme de l’Ampolla; mentre que la verda, que té una distància de 2,8 km entre l’anada i la tornada, va fins al Goleró.

Els dos itineraris estan senyalitzats durant tot el trajecte amb el color respectiu per indicar quin camí s’ha de seguir, i durant la ruta també s’han instal·lat cartelleres amb el mapa de la costa de l’Ampolla on hi ha els dos itineraris marcats, informació, consells per a una pràctica adequada de l’exercici, entre altres dades d’interès per als usuaris.

A més a més, també s’han posat cartelleres al costat de cada una de les màquines que hi ha al parc de salut de l’Arenal on es descriu l’aparell, s’explica com utilitzar-lo, quins exercicis es poden fer i es detallen els criteris de seguretat. “Hem observat que els cursos que organitzem al parc de salut destinats a la gent gran estan tenint molt d’èxit de participació. A més, este espai també l’utilitzen molt freqüentment usuaris d’altres edats. Per això, des de l’Ajuntament hem cregut oportú ampliar l’oferta per practicar esport a l’aire lliure a través d’estos itineraris saludables”, explica Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla.

La informació de totes les cartelleres està disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès). L’actuació ha tingut un cost de 4.200,58 euros (IVA inclòs) i ha anat a càrrec de l’empresa Rull.