Paco Gas serà alcaldable per Esquerra Republicana a Roquetes per última vegada

L’actual alcalde va ser l’únic que va presentar la seua candidatura en un procediment obert a tota la militància de la població

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, repetix com a candidat a les municipals del maig.
L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, repetix com a candidat a les municipals del maig. | Cedida
Redacció
18 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:00h
Esquerra Republicana ha fet públic que l’assemblea local d’Esquerra Republicana a Roquetes ha escollit a Paco Gas com a candidat a les properes eleccions municipals. L’actual alcalde va ser l’únic que va presentar la seua candidatura en un procediment obert a tota la militància de la població.

Gas va acceptar tornar a encapçalar la candidatura d’ERC-Roquetes a les eleccions municipals amb una condició: “És l’última vegada que em presentaré a les eleccions municipals”, va afirmar, segons apunta una nota de premsa d'Esquerra. A partir d’ara, ja es començarà a treballar el nou programa i la candidatura que acompanyarà Paco Gas en el seu últim repte electoral.

Des de la secció local d’ERC  s’ha valorat “molt positivament el treball dut a terme al llarg de les tres últimes legislatures, amb la realització a Roquetes de les inversions més grans dels últims trenta anys -principalment entre els anys 2008-2012-, i la capacitat de gestió que Paco Gas ha tingut en moments difícils com els actuals". Destaquen sobre este punt que s’ha aconseguit l’estabilitat pressupostària, la reducció del deute i el compliment de totes les mesures econòmiques imposades pel govern de l’estat, sense haver reduït cap dels serveis que habitualment es presten des de l’ajuntament, havent congelat els impostos i taxes durant els últims cinc anys, reduint l’IBI d’urbana i rústica per a l’any 2019  i havent incrementat de forma notable tots els serveis socials, així com el manteniment del suport econòmic i logístic al conjunt del teixit associatiu del municipi.

També s’ha valorat la trajectòria personal de Paco Gas respecte tot el procés cap a la independència, “on ha estat un referent territorial important i ha de ser una garantia de futur per a què des de l’ajuntament de Roquetes se seguisca impulsant el procés que ha d’aconseguir l’alliberament de les preses i presos polítics, el retorn de les exiliades i exiliats, i que Catalunya esdevinga un nou estat d’Europa”, conclou la nota d'Esquerra.