Els serveis de càtering i restauració de l'hospital Verge de la Cinta eliminen les begudes alcohòliques

L'ICS adapta les màquines de menjar i beure de l'HVCT amb productes saludables

per Redacció, Tortosa, 18 de gener de 2019 a les 17:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les màquines expenedores de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (HVCT) s'han adaptat per donar prioritat a la venda de productes saludables. També s'hi ha inclòs missatges que promouen "de manera atractiva" una alimentació saludable. Per altra banda, s'ha prohibit als serveis de càtering i restauració del centre vendre begudes amb contingut alcohòlic. Durant el primer trimestre d'enguany la iniciativa s'estendrà a la resta de centres d'atenció primària i consultoris locals de les Terres de l'Ebre que disposen d'este tipus de màquines.

L'ICS Terres de l'Ebre vol donar exemple en la promoció de la salut i la prevenció de malalties amb esta iniciativa i s'ha treballat amb les empreses UTE CLECE-ARCASA i Homatic, per donar compliment a les recomanacions de Salut i a la Instrucció 05/2018, del CatSalut Servei Català de sobre "Hospitals sense alcohol"

 

Participació