Naix la Ruta del Vi de la Terra Alta

Amb esta iniciativa es busca popularitzar la comarca com a destí enoturístic, no només a Catalunya sinó també a nivell internacional

Detall d'unes mans collint garnatxa blanca a Batea, a la Terra Alta.
Detall d'unes mans collint garnatxa blanca a Batea, a la Terra Alta. | ACN
Redacció
17 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:43h
Este divendres 18 de gener es presentarà a Gandesa la Ruta del Vi de la Terra Alta, un projecte col·laboratiu entre el Consell Comarcal i la Denominació d'Origen Terra Alta, i que suposa un important pas endavant en la promoció de l'oferta enoturística de la zona, on hi participen des dels cellers fins a restaurants, associacions culturals, empreses d'allotjament o d'altres que ofereixen serveis turístics. 

La presentació, que tindrà lloc a les 19h a l'Oficina Municipal de Turisme de Gandesa servirà per donar a conèixer el material divulgatiu de la Ruta, on es poden consultar les diferents activitats enoturístiques que s'ofereixen a la comarca. 

El projecte posa de manifest la importància de la segmentació i l'especialització de l'oferta enoturística, amb activitats de diferent temàtica i adreçades a diferents públics. Així, en el material divulgatiu es presenten els cellers que ofereixen visites així com altres activitats d'enoturisme com ara cursos d'iniciació al tast de vins, tastos verticals, tallers de verema o visites arquitectòniques i històriques. A més, es proposen també activitats gastronòmiques, experiències per a famílies o propostes entre vinyes per a descobrir este territori reconegut com l'ànima de la Garnatxa blanca. 

Amb esta iniciativa es busca popularitzar la comarca com a destí enoturístic, no només a Catalunya sinó també a nivell internacional per tal de beneficiar a tots els agents involucrats i potenciar el model territorial i econòmic de la comarca.