A la nova campanya de la CUP Deltebre «totes són alcaldesses i alcaldes»

Durant el mes de gener, els cupaires mostraran els integrants de la llista en projeccions sobre el mobiliari urbà

Una de les accions que els anticapitalistes han dut a terme a Deltebre per desvelar la llista electoral.
Una de les accions que els anticapitalistes han dut a terme a Deltebre per desvelar la llista electoral. | Cedida
Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:21h
La CUP Deltebre ha iniciat la cursa electoral afirmant que a partir del mes de maig "totes són alcaldesses i alcaldes". La formació anticapitalista ha iniciat la campanya amb una acció que projectarà les presentacions dels diferents integrants de la llista electoral.

En estos vídeos, que es projecten sobre mobiliari urbà, façanes i altres equipaments, els cupaires afirmen que seran les futures alcaldesses i alcaldes de Deltebre, ja que, segons han explicat, "als despatxos o des de la seu d'un partit polític no podem fer creure a la gent que la seva opinió és escoltada, des dels espais públics hem de despertar a la gent de casa perquè s'impliqui en les polítiques, que són les seves". La campanya finalitzarà el pròxim 1 de febrer al Pavelló Fluvial de Deltebre, on es presentarà la llista electoral detallada.

Un altre lema d'esta campanya cap a les municipals és l'etiqueta #NovaMirada, amb la qual volen transmetre un nou punt de vista per al poble: "Cal construir la República des dels municipis, amb una nova mirada transparent, obertament feminista, ecologista, que protegeixi els animals del maltractament... fent de la participació ciutadana real la clau de les polítiques del poble".

La formació anticapitalista es va presentar per primer cop a l'alcaldia de Deltebre l'any passat, un any que, segons apunten, els ha servit per disposar de l'experiència que ens faltava a les passades eleccions.