Vox porta als jutjats l'«striptease» de Pepet i Marieta en un concert a Castelló

La formació d'ultradreta denuncia Josep Bordes per "exhibicionisme"

Pepet i Marieta en una foto promocional
Pepet i Marieta en una foto promocional | Ajuntament de Cantonigròs
Redacció
09 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:26h
Vox Castelló va presentar este dimarts als jutjats de Castelló una denúncia per delicte d'«exhibicionisme» contra el vocalista del grup Pepet i Marieta, Josep Bordes, que va protagonitzar un nu integral a la plaça Major de la capital de la Plana en un concert inclòs en els actes per el 86 aniversari de les Normes de Castelló, organitzats per la plataforma Castelló per la Llengua.

La denúncia de la formació d'ultradreta arriba després que el PP de Castelló despertés la polèmica política i demanés explicacions al consistori castellonenc per l'«striptease» de Josep Bordes. Un show, d'altra banda, completament habitual en el grup. De fet, el número del nuu, apareix en pràcticament tots els concerts de la formació de les Terres del Sénia des de fa anys.

Vox, per mitjà d'un comunicat, va lamentar ahir que este tipus d'accions «compten amb el suport del consistori, cosa que és evident, ja que el seu nom i escut es llegeix en algun cartell».
 
Però esta no és l'única acció judicial de Vox. El seu representant a Castelló, Llanos Massó, també ha denunciat al Partit Comunista dels Pobles d'Espanya per un presumpte delicte d'odi. La denúncia es plasma com «autodefensa als insults i la gravetat dels continguts dels cartells confeccionats per a l'esmentat aniversari de les Normes.

Així, en estos cartells distribuïts per la formació, es pot observar «dintre del dibuix d'una senyal de trànsit de prohibit estacionar, en algun cas, i prohibit parar i estacionar en altres, el nom de Vox, que apareix al costat d'altres noms i escuts o anagrames, i on es pot llegir: 'Castelló net de nazis i feixistes' », tal com denuncia la formació.