Empresa

La manca de subministrament de Cacaolat té els seus primers efectes a les Terres de l'Ebre

Els treballadors de Cacaolat avisen que aviat serà «complicat» trobar batuts a bars i restaurants

per Redacció, 8 de gener de 2019 a les 16:05 |
Un treballador manifestant-se davant les portes de Cacaolat. | ACN
Els primers símptomes de falta de Cacaolat es podrien començar a notar partir d'este dimarts a bars i restaurants a causa de la vaga que ja fa sis dies que ha aturat la producció de la planta de Santa Coloma de Gramenet, segons ha explicat a l'ACN la presidenta del comitè d'empresa, Juana Mari Lozan,o just abans de reunir-se amb la direcció.

Lozano ha assegurat que el subministrament de batuts de vidre serà "complicat" a partir d'este dimarts a la restauració. Les grans superfícies, amb més estoc, començaran a "tenir problemes" per oferir batuts d'aquí un o dos dies, ha explicat. Amb tot, hi pot haver diferències d'afectació depenent de si qui fa el subministrament és la mateixa empresa o un distribuïdor que pot emmagatzemar més producte, ha puntualitzat. "Si és Cacaolat l'encarregat de fer-ho, el repartiment no ha sortit i per tant, no hi ha subministrament", ha afegit.


Un dels primers punts on es noten els problemes és a les Terres de l'Ebre. Les distribuïdores alimentàries fa dos dies que esperen l'arribada de productes i han hagut de paralitzar algunes ofertes que havien previst per als seus clients amb articles de la marca. Així ho han explicat a l'ACN fonts de l'empresa Toscà, Distribucions Vidal Sabaté, de Tortosa.

Els responsables de la distribuïdora de begudes també han mostrat inquietud per la desinformació que patixen al respecte de l'aturada, ja que no han pogut contactar amb l'empresa per conèixer quina és la situació de les seues comandes.

 

Participació