Una veïna de l'Aldea s'enfronta a un any de presó per llençar dos gossos per la finestra

Els fets es van produir arran d'una discussió de l'acusada amb la seua filla, propietària dels animals

Redacció
04 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:06h
Entrada dels jutjats de Tortosa.
Entrada dels jutjats de Tortosa. | S.C.
Una veïna de l'Aldea serà jutjada per tirar per la finestra d'un segon pis a dos gossos. El fiscal demana per a l'acusada un any de presó i inhabilitació especial per a l'ofici, professió o comerç que tingue relació amb animals i per a la tinença d'estos durant dos anys, segons informa el Diari de Tarragona.

Els fets s'haurien produït durant el mes de juny del 2017, quan la dona va iniciar una discussió amb els dos fills menors d'edat per l'orina dels gossos, propietat d'una de les filles de l'acusada i que també es trobava en el domicili de l'Aldea en aquell moment. Seguidament, segons el fiscal, la processada va agafar els dos gossos i els va llençar per la finestra des d'un segon pis. Segons apunten, els animals van caure a terra i un d'ells va patir una contusió a la columna vertebral.

Segons indica l'escrit de conclusions del Ministeri Públic, l'acusada tindria antecedents penals, tot i que per fets diferents dels que se l'acusa ara.

La dona s'enfronta a un any de presó i a una inhabilitació especial, a més d'una indemnització que li demana la propietària dels animals. El judici tindrà lloc en una data encara per determinar en un dels dos Jutjats del Penal de la ciutat de Tortosa.