Pedro Hernández tornarà presentar-se a les municipals amb Més Ràpita

Assegura, en un comunicat, que presentarà una llista transversal "on totes les ideologies tenen cabuda"

Pedro Hernández al mirador de la Torreta.
Pedro Hernández al mirador de la Torreta.
Redacció
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:28h
L’incombustible Pedro Hernández, un dels polítics més veterans de l’Ajuntament de la Ràpita, tornarà a presentar-se a les properes eleccions municipals sota les sigles del partit independent Més Ràpita, la formació amb què es va presentar ara fa 4 anys, després d’abandonar el PP i ser regidor no adscrit, i amb la qual va aconseguir dos regidors al ple municipal.

“Som un grup de persones que hem fet una llista transversal, on totes les ideologies tenen cabuda, ja que som un grup del poble per al poble. Nosaltres sumem persones, no sigles”, amb esta premissa, la creació d’un partit “sense ideologies”, Hernández aspira a representar, novament, una part de la ciutadania rapitenca “amb un programa real i ambiciós”. “Ens preocupem pel dia a dia del ciutadà i els nostres esforços aniran encaminats a potenciar el teixit empresarial rapitenc, el turisme, la indústria, el comerç, l’emprenedoria, l’educació, l’agricultura i pesca, el medi ambient, l’urbanisme, tot encaminat a fomentar llocs de treball. L’esport, la cultura, la joventut, la salut, els serveis socials, els casals, les fires i festes, també seran les nostres prioritats”, exposen.

Hernández va entrar al ple municipal l’any 1991 i fins al 1995 amb el partit Rapitencs Independents. Al 2003 va tornar, com a regidor del Partit Popular, formació que representaria al ple fins al 2013, quan la va abandonar decebut per la gestió dels casos de corrupció dintre del partit. Entre el 2013 i 2015 seria regidor no adscrit, fins que a les eleccions de 2015 es va presentar amb la formació independent Més Ràpita, amb la qual obtindria dos regidors.