judici de l'1-O

L'ANC prepara protestes pel primer dia del judici de l'1-O

Les accions es farien a les 19 hores a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Vic, Manresa i en algun punt de les Terres de l'Ebre

per Redacció, 2 de gener de 2019 a les 16:07 |
La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, en l'acte a la Catalunya Nord | ACN
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) està preparant mobilitzacions per al primer dia del judici dels líders independentistes per l’1-O. Segons ha avançat Catalunya Ràdio i ha pogut confirmar l'ACN, l'entitat que presideix Elisenda Paluzie preveu convocar manifestacions el primer dia del judici -se'n desconeix encara la data- a les 19 hores que previsiblement tindrien lloc a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Vic, Manresa i en algun punt de les Terres de l'Ebre. 

Amb esta tria, l'ANC vol que les mobilitzacions arriben a totes les vegueries. L'entitat independentista també estaria parlant amb Òmnium sobre les accions i s’han fet reunions en este sentit.


L'anunci de l'Assemblea arriba després de l'entrevista del vicepresident del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès, a l'ACN, en què va donar per fet que les entitats sobiranistes "anunciarien" mobilitzacions en vistes al judici del procés, a més d'afirmar que una sentència condemnatòria seria un "punt d'inflexió" que determinaria el futur polític de Catalunya.

 

Participació