Raül Najas es desvincula de la CUP Ulldecona i passa a ser regidor no adscrit

La decisió es pren després que el fins ara portaveu dels cupaires haja mostrat la seua voluntat a participar en un nou projecte polític

Raül Najas en un acte de la CUP. Foto d'arxiu.
Raül Najas en un acte de la CUP. Foto d'arxiu.
Redacció
02 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:07h
El portaveu i únic regidor de la CUP a Ulldecona, Raül Najas, passarà a ser no adscrit en el proper ple municipal. Així ho ha anunciat l’Assemblea de la CUP del municipi i el mateix Najas en un comunicat conjunt en què asseguren que ha estat una decisió presa “de manera consensuada”, “davant la voluntat de Raül Najas de participar en un altre projecte electoral del qual, la CUP Ulldecona no vol formar-ne part”.

Els moviments preelectorals a Ulldecona i la possible participació de Najas en un nou projecte polític han provocat este distanciament i la desvinculació dels fins ara portaveu dels cupaires a Ulldecona, de manera que la CUP Ulldecona i Barris es queda sense representant al ple en estos darrers mesos de la legislatura.

 Una decisió “presa des de la llibertat i exclusivament per diferències d’estratègia electoral”. “Considerem que és la manera més clara de mostrar a la població d’Ulldecona que no existeix cap vincle entre la CUP Ulldecona i el nou projecte electoral. Aquesta decisió té l’aval de l’ Assemblea Territorial de la CUP a les Terres de l’ Ebre”, ratifica el comunicat.

No obstant , en el comunicat, ambdues parts asseveren que es tracta d’una decisió que “es pren des del respecte i el reconeixement de la feina feta”.