solidaritat

El Banc dels Aliments de les Terres de l'Ebre recull més de 350 quilos d'aliments per Nadal

Uns 200 infants han participat en el primer torneig solidari organitzat pel Club de Futbol de Tortosa

per Redacció, Tortosa, 29 de desembre de 2018 a les 20:49 |
Un dels participants dixant aliments en el primer torneig solidari organitzat pel Club Futbol Tortosa en benefici al Banc d'Aliments de les Terres de l'Ebre.
El Banc d'Aliments de les Terres de l'Ebre ha recollit més de 350 quilos d'aliments per ajudar a les famílies necessitades del territori gràcies a la col·laboració dels participants del primer torneig solidari organitzat pel Club de Futbol Tortosa que s'ha fet este dissabte al matí. En la competició solidària hi han participat uns 200 infants de 14 equips de diferents punts de Catalunya i València. “Avui són els més petits els que participen en la nostra campanya, hem de conscienciar els infants que la pobresa alimentària no només es troba a grans ciutats o altres continents, sinó que també està present a les poblacions ebrenques”, ha afirmat el coordinador del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray.

Part dels productes recollits provenen de la Fira de Nadal, organitzada pels comerciants del Nucli Antic de Tortosa el passat 16 de desembre.

 

Participació