televisió

VÍDEO «El Foraster» torna a emocionar amb Benifallet

Quim Masferrer torna 5 anys després al poble on va començar la seua aventura

per Redacció, Benifallet, 27 de desembre de 2018 a les 09:27 |
L'estiu del 2013, l’actor Quim Masferrer va començar un viatge que li va canviar la vida. El punt de partida va ser Benifallet, al Baix Ebre, el primer poble que va acollir "El Foraster" en un moment on tot era nou, on tot eren dubtes.

Cinc anys després en Masferrer ha tornat a Benifallet per conéixer els canvis que hi ha hagut a la vida de les persones que van protagonitzar aquell primer programa, l'estiu del 2013 i hp va mostrar en un programa especial que es va estrenar la nit de Sant Esteve. Una emotiva reflexió sobre el pas del temps.


A Benifallet, el programa reviu una de les històries més tendres d'aquell estiu del 2013. La història de la Cinteta i en Miquelet, la parella d'avis que va fer emocionar en Quim veient-los ballar la seua cançó, "Para que no me olvides". Cinc anys després el Foraster ha comprovat que, en la vellesa, aquell amor és més fort que mai.

Masferrer també es va retrobar amb en George i l'Èric, uns xiquets inseparables fa 5 anys i que passaven gran part del seu temps lliure pescant a l’Ebre.  Ara, tot just es comencen a enfrontar als reptes de la vida adulta.

El programa també va descobrir què ha canviat en la vida de Pepe, la primera persona que va aparèixer al programa. O què se n'ha fet de la Teresa de la carnisseria, o d'en Manolo i el seu quad, o si en José encara canta les seues jotes.

 

 

Participació