La Ràpita s'adhereix a la campanya dels «escuts solidaris» contra el càncer infantil

Els escuts solidaris es poden trobar a la comissaria i a altres espais municipals com la biblioteca i l’oficina de Turisme

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, amb la regidora de Governació, Conxi Vizcarro, i alguns dels agents de la Policia Local.
L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, amb la regidora de Governació, Conxi Vizcarro, i alguns dels agents de la Policia Local. | Cedida
Redacció
21 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:36h
La Policia Local de la Ràpita s’ha sumat a la campanya de venda d'escuts solidaris #PelsValents, que recull fons per la lluita contra el càncer infantil. Els escuts solidaris ja es poden adquirir a la comissaria de la Policia Local de la Ràpita, als baixos de l’Ajuntament. També es posaran a la venda en diferents espais municipals com la biblioteca, l’oficina de Turisme i fins a 14 comerços i entitats. Com en altres municipis, el preu dels escuts és de 4 euros, que es destinen íntegres a la campanya.

L’alcalde del municipi, Josep Caparrós, ha agraït la implicació de la Policia Local i dels comerços que s’han implicat: “És molt satisfactori posar el nostre granet de sorra per contribuir al fet que el nostre país tingui un equipament que ha de ser de referència per a la investigació i la cura del càncer”. Els escuts, per altra banda, també es vendran durant les activitats nadalenques programades a la Pista de Patinatge i a l’Església Nova.

La venda d’escuts solidaris és una iniciativa amb l’objectiu de contribuir al finançament del centre oncològic infantil més gran d’Europa, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, impulsat per l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i el comitè de Donants Fundadors. A la campanya ja s’han adherit més de 120 cossos policials i d’emergències d’arreu de Catalunya, entre ells els cossos de la Ràpita, Tortosa i Amposta.