Mor el conductor d'un tractor en un accident a la TV-3319, a Ulldecona

Amb esta víctima, són 183 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any

Carretera TV-3319 entre Ulldecona i la Sénia
Carretera TV-3319 entre Ulldecona i la Sénia | Google Street View
Redacció
19 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:25h
El conductor d’un tractor ha mort aquest matí en un sinistre a la TV-3319 a Ulldecona (Montsià), segons informa el Servei Català de Trànsit.  

El sinistre s'ha produït al punt quilomètric 5 de la TV-3319, al terme d'Ulldecona.  Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 09:13 h. 

Per causes que encara s'estan investigant, s’ha produït una col·lisió per encalç entre una furgoneta i un tractor. Com a conseqüència de l’impacte, el tractor ha sortit de la via i ha bolcat. El conductor del tractor ha resultat mort. Per la seua banda, la conductora de la furgoneta ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb esta víctima, són 183 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any.