Detingut un home per matar sa mare, de 83 anys, a Vinaròs

Els fets van succeir dimecres en una casa pròxima al camí de Sant Gregori de la capital del Baix Maestrat

Els fets van tindre lloc a la zona del camí de Sant Gregori, de Vinaròs.
Els fets van tindre lloc a la zona del camí de Sant Gregori, de Vinaròs. | Google Street View
Redacció
12 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:36h
La Guàrdia Civil investiga la mort violenta d'una dona de 83 anys en una casa d'una zona rural de Vinaròs (Baix Maestrat). Les primeres investigacions apunten que es tractaria d'un parricidi i, de fet, ja s'ha detingut el fill de la víctima, un home de 57 anys. 

Els fets van succeir dimecres en una casa pròxima al camí de Sant Gregori, de la capital del Baix Maestrat, al voltant de la una de la tarda, quan una trucada al 112 va alertar que hi havia al carrer una persona amb taques de sang a la roba.

Fins al lloc van acudir agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, que van localitzar el cadàver de la dona de 83 anys. 

Abans que els agents arribessen a l'escena del crim, el presumpte parricida va acudir a l'estació de tren de Vinaròs per demanar ajuda, perquè deia que l'havien segrestat i torturat. Tenia el cos ple de sang i anava mig despullat. Un treballador d'Adif va trucar la Guàrdia Civil per alertar dels fets. Després entrevistar-se amb l'home i traslladar-lo a casa, els agents van descobrir el cadàver de l'anciana.

Els investigadors van determinar que el fill, de 57 anys, era el principal sospitós de l'homicidi, per la qual cosa va ser detingut i traslladat a la caserna de Vinaròs. En les pròximes hores, l'interrogaran i el posaran a disposició judicial.