Alarma pel pas d'un potent comboi militar entre l’Aldea i Tortosa

L'aturada de la comitiva de camions, alguns equipats amb canons, ha aixecat suspicàcies deu dies abans del 21-D

Redacció
11 de desembre del 2018
Actualitzat el 12 de desembre a les 10:42h
La imatge dels camions capturada per un testimoni des d'un vehicle.
La imatge dels camions capturada per un testimoni des d'un vehicle. | Cedida
Una caravana formada per una quinzena o una vintena de camions militars, alguns equipats amb canons, ha fet aturada esta tarda al costat de la C-42, entre l’Aldea i Tortosa, fet que ha despertat l’expectació dels viatgers que, per sorpresa, s’han topat amb la comitiva, guiada per la Policia Militar. Esta singular situació ha tingut lloc, per tant, 10 dies abans del 21-D, quan es preparen a Catalunya fortes mobilitzacions socials coincidint amb la reunió extraordinària del Consell de Ministres a Barcelona. De fet, el govern espanyol té previst enviar 400 agents antidisturbis de la policia espanyola a Catalunya amb l’argument d’assegurar la seguretat als carrers.

No són estos els agents de la policia espanyola, que està previst que arriben el dia 19, però la presència dels vehicles militars a la sortida de l’autopista ha aixecat tota mena de suspicàcies entre els conductors i testimonis, alguns dels quals han penjat imatges a les xarxes socials.

Segons un dels testimonis, eren les 15.40 hores d’esta tarda quan s’ha aturat la comitiva “a l’esplanada entre la sortida del peatge de l’autopista i la parada de bus, han aparcat i han baixat alguns soldats dels vehicles”.