Detingudes dos dones per robar en un domicili a Alcanar

L'alerta loa van donar els propietaris de l'habitatge, que tornaven a casa diumenge i van veure que hi havia algú dins

Mossos d'Esquadra.
Mossos d'Esquadra. | Aina Font Torra
Redacció
11 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:34h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Amposta van detindre diumenge dos  dones de 23 anys, nacionalitat croata i veïnes de Vinaròs, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força.

Als voltants de les 19 hores del mateix dia 9 de desembre, quan els propietaris d’un habitatge ubicat a la localitat d’Alcanar tornaven al seu domicili, van observar, des del carrer, que hi havia algú dins. Ràpidament van adreçar-se cap a l’edifici i juntament amb altres veïns van poder retindre dos dones que intentaven fugir del lloc, al mateix temps que avisaven a la policia.

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local d’Alcanar van acudir al lloc dels fets i un cop informats del succés van detindre les dos dones a les quals van intervindre diversos estris i eines que havien emprat per entrar al domicili.

Els agents també van trobar en possessió de les detingudes diverses joies, diners i roba de nadó, que van ser reconeguts com a pertinences dels habitants del domicili assaltat.
Les detingudes van passar a disposició del jutjat de guàrdia d’Amposta ahir dilluns i es va decretar la seua llibertat amb càrrecs.