Deltebre convoca un concurs per escollir els millors aparadors nadalencs, decoracions de cases i jardins i pessebres

El veredicte del concurs de totes les categories es decidirà mitjançant consulta popular a través de les xarxes socials

Inauguració de l'enllumenat nadalenc als carrers del municipi.
Inauguració de l'enllumenat nadalenc als carrers del municipi. | Cedida
Redacció
07 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:52h
Ja estan obertes les inscripcions per a la nova edició del Concurs de Decoració Nadalenca, dins el marc de les festes de Nadal 2018 i adreçat a tots els comerciants i habitants de Deltebre. Enguany, i com els darrers anys, el concurs consta amb les modalitats d'aparadors, decoració nadalenca de cases i jardins, i millor betlem.

El regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat i Activitats, Francisco Castro, ha destacat que "este concurs és una bona oportunitat per a la promoció del comerç local i la millora de la imatge del municipi", alhora que ha convidat a participar a tota la ciutadania.

La dotació dels premis establerta per a esta edició és de 870 €, que es distribuiran de la següent manera: en la categoria Aparadors, on poden participar tots els comerciants amb establiment obert al municipi, hi haurà un tercer premi de 100 €, un segon premi de 200 € i un primer premi de 300 €. En la categoria de Cases i jardins, oberta a tota la ciutadania, hi haurà un tercer premi de 50 €, un segon premi de 70 € i un primer premi de 100 €. Finalment, i en la categoria de Betlems, oberta a tota la ciutadania, hi haurà un premi únic de 50 €.

Enguany, com a novetat, el veredicte del concurs de totes les categories es decidirà mitjançant consulta popular a través de les xarxes socials. Al facebook de l'Ajuntament (facebook.com/ajdeltebre) es penjaran totes les fotografies de les obres presentades, classificades per cada categoria, de manera que tothom podrà votar quin és el seu aparador, casa i/o jardí i betlem preferit.

Els votants cal que tinguen en compte l'impacte comercial (comerços), l'espectacularitat (cases i jardins i millor betlem), la qualitat artística i treball realitzat, l'originalitat, l'adequació a l'entorn i el missatge. Els guanyadors seran els que hagen rebut més "m'agrada" mitjançant el facebook de l'Ajuntament de Deltebre. Les inscripcions seran gratuïtes i caldrà formalitzar-les abans del 13 de desembre, enviant un correu electrònic a: turisme@deltebre.cat, adjuntant la fotografia que es vol publicar a les xarxes per tal que la gent puga votar. En el cas dels comerços s'haurà d'aportar el nom del comerç i l'adreça, i en el cas de les cases i betlems l'adreça de la casa i el telèfon de la persona de contacte. Consulteu les bases completes en este enllaç