Arriba la 7a edició de la Fira de Nadal de Tivissa

L'Ajuntament ha invitat a Carles Puigdemont a inaugurar la Fira, este divendres 7 de desembre

La Fira de Nadal de Tivissa serà els dies 7 i 8 de desembre.
La Fira de Nadal de Tivissa serà els dies 7 i 8 de desembre. | Cedida
Redacció
04 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:53h
El nucli antic de Tivissa acollirà la 7a edició de la Fira de Nadal, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de desembre. Els carrers d'esta població de la Ribera d'Ebre s'ompliran d'expositors amb una gran varietat de productes locals, gastronomia, artesania, comerç i altres activitats per amenitzar la Fira, com degustacions, exposicions, tallers i atraccions per als més petits. Segons han comunicat des de l'Ajuntament del municipi, en esta edició, l'encarregat d'inaugurar la fira serà Carles Puigdemont, en un acte institucional que tindrà lloc el divendres, 7 de desembre, a partir de les 12 del migdia.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha explicat que "la Fira de Nadal s'ha consolidat tant al nostre poble com a les nostres comarques perquè és una fira viva, on, a més de les tradicionals parades, hi ha una constant activitat al carrer". En aquest sentit, Jardí ha destacat "el treball incansable" de la comissió organitzadora que ha preparat "un programa d'actes ple d'activitats paral·leles que, juntament amb els més de 80 expositors, configuren una mostra que potencia el comerç local i els actius culturals de la vila de Tivissa i evidencia el seu dinamisme".

Una de les novetats d'esta edició és la visita per a tots els públics de l'Espai Ilercavònia per descobrir el tresor de Tivissa, a la que s'afegiran més activitats com el tradicional tronc de Nadal, la màgia del bosc encantat, la presència de l'emissari reial, una ballada de la jota de Tivissa i demostracions de fer bunyols o de fer gaiates. Pel que fa a actuacions, la xaranga Xim Xim Mig Grau rondarà pels carrers del nucli antic, igual que l'espectacle itinerant "Xmas  Dance", entre d'altres. D'altra banda, esta edició de la Fira de Nadal de Tivissa també tindrà una exposició renovada de maquetes de fusta ubicada a Ca Valentí; una exposició del museu del ferrocarril de Móra la Nova, ubicada al Casal Cultural; i una competició i exposició de Escalèxtric amb una pista de més de 20 metres.

La Fira de Nadal està organitzada per l'Ajuntament de Tivissa i la Comissió de la Fira de Nadal, amb la col·laboració d'entitats i voluntariat local, empreses i establiments comercials locals i de fora del municipi.