Tortosa, medalla de bronze de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a l'estat espanyol

El Ministeri de Transició Ecològica valora les noves passarel·les del pont de l'Estat que diferencien el pas de vianants i bicicletes

El sotsinspector de la Policia Local de Tortosa, Paco Amaré, rebent el premi de mans del secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Alfonso Morán.
El sotsinspector de la Policia Local de Tortosa, Paco Amaré, rebent el premi de mans del secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Alfonso Morán. | ACN
Redacció
03 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:23h
La ciutat de Tortosa ha rebut la medalla de bronze de la vuitena edició dels premis de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a l'estat espanyol. El guardó valora el radar pedagògic, el reforç de la seguretat, amb llums durant la nit, als passos de vianants, però sobretot les noves passarel·les del pont de l'Estat, que han incorporat espais definits i diferenciats per a vianants, bicicletes i vehicles i han eixamplat les voreres.

El sotsinspector de la Policia Local de Tortosa, Paco Amaré, ha rebut el premi, este dilluns a Madrid, de mans del secretari d'Estat de Medi Ambient.