Els CDR aboquen fems a les portes dels jutjats de Tortosa

L’acció s’ha repetit en diversos jutjats d’arreu de Catalunya sota el lema #MerdadeJustícia

Les portes del jutjat de Tortosa, esta matinada.
Les portes del jutjat de Tortosa, esta matinada. | CDR Tortosa
Redacció
03 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:13h
Les portes dels jutjats de Tortosa han aparegut envoltades de fems. L’acció s’hauria produït esta matinada de dilluns, dia 3 de desembre, quan diversos individus han abocat els excrements a les escales de l’edifici ubicat a la plaça dels Estudis de Tortosa. L'acció ja ha estat reivindicada pels Comitès en Defensa de la República (CDR). 

El CDR de Tortosa ha reivindicat l’acció mitjançant les xarxes socials amb este missatge:
Acció coordinada

No han sigut només els jutjats de Tortosa els que s’han despertat així, sinó que els edificis judicials de ciutats com Tarragona, Sabadell, Rubí, Manresa o Girona, entre d’altres, han aparegut envoltades de brossa i excrements.

Una acció coordinada que molts han interpretat com la resposta a les paraules que,e l dia 1 d'octubre, el president del Govern, Quim Torra, va dir als CDR: “apreteu, feu bé d’apretar”. En tot cas, el que sí que han volgut deixar clar en els seus vídeos i imatges de les diferents xarxes de CDR de tota Catalunya, és que l’acció tenia com a objectiu protestar contra les resolucions de la justícia i reivindicar-se contra els presos i preses polítiques i les persones exiliades.