solidaritat

Les Terres de l'Ebre aconsegueixen 80.000 kg per al Banc dels Aliments

A les comarques ebrenques s’han mobilitzat 1.300 voluntaris

per Redacció , Terres de l'Ebre, 3 de desembre de 2018 a les 13:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Camp de Tarragona i les Terres de han tornat a demostrar la seua solidaritat durant el Gran Recapte d’Aliments, que ha tingut lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Els ciutadans han respost a la crida del Banc dels Aliments i, a falta del recompte final, s’estima que es superaran els 500.000 quilos d’aliments a la demarcació. En el cas de les Terres de l’Ebre també s’estima que es superaran els 80.000 Kg d’aliments.

A les comarques ebrenques s’han mobilitzat 1.300 voluntaris. El portaveu del banc dels Aliments a les comarques de Tarragona i l’Ebre, Òscar Ologaray, ha donat les gràcies a tots els que hi han participat i s’ha mostrat molt feliç pel resultat: “Al llarg d’estos 10 anys hem pogut comprovar que, quan el Banc dels Aliments demanem ajuda, la societat catalana respon”, ha exposat.


El portaveu ha explicat que a través de diferents entitats socials, com Càritas i Creu Roja, el Banc dels Aliments es faran arribar els productes recaptats a les famílies de les nostres comarques. “Malgrat que ara hem recollit 500.000 quilos, estos només són el 20% del que reparteix el Banc dels Aliments anualment, al Febrer ja s’hauran acabat”, ha constatat Ologaray, afegint que “des del Banc dels Aliments hem detectat un augment en la qualitat dels productes. Hem rebut molt més oli, llet, conserves, llegum cuit que en passades edicions, i s'ha reduït el llegum sec”. Tots aquells que vulguen col·laborar en la campanya i no ho hagen fet poden fer un donatiu al web www.granrecapteonline.com fins el 15 de desembre.
 

 

Participació