«Im-Perfectes», una exposició que denuncia els cànons de bellesa guanya el premi Projecte Jove

El premi del Consell Comarcal servirà perquè les guanyadores puguen seguir conscienciant als joves

Les guanyadores utilitzaran el reconeixement per seguir conscienciant sobre el perill dels cànons de bellesa.
Les guanyadores utilitzaran el reconeixement per seguir conscienciant sobre el perill dels cànons de bellesa. | Cedida
Redacció
30 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:29h
L'exposició "Im-Perfectes", de les germanes Olga i Ester Besolí, rep el premi Projecte Jove del Consell Comarcal del Baix Ebre. Un premi que és un reconeixement a la tasca de les Germanes Besolí, que es desplacen per diferents instituts de la comarca per a conscienciar als més joves sobre els perills que comporten els cànons de bellesa actuals."Molt prim, molt jove i de raça blanca, aquest estàndard arrastra a moltes noies a malalties com l'anorèxia o la bulímia", apunten les autores.

Les germanes Besolí també han afirmat que el premi els permetrà visitar més instituts del territori: "Seguirem conscienciant als nois i noies que tots som perfectes per molt que la indústria ens cree inseguretats per fer-nos grans consumidors dels seus productes".

El premi Projecte Jove està dotat amb 1.000 euros i té com a finalitat guardonar les millors iniciatives juvenils desenvolupades a la comarca. En esta edició hi van participar cinc iniciatives diferents que abastaven des de projectes relacionats amb la natura o un espai de reciclatge d'objectes de segona mà, entre d'altres. 

"Im-perfectes" es pot visitar a la Biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar, fins dimecres 5 de desembre.