La reivindicació de 'Desconnectats' sobre la manca d'infraestructures de comunicació a les Terres de l'Ebre

El documental s'estrena avui, dijous 29 de desembre, als cinemes d'Amposta

Frame del documental que s'estrena avui a Amposta.
Frame del documental que s'estrena avui a Amposta. | Cedida
Redacció
29 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:24h
"Molts cops els interessos locals han impedit que es fessin propostes unitàries des del territori. I això ja l'hi ha anat bé a l'Administració, perquè l'excusa de què no estem units és fàcil, i els hi dona un argument per endarrerir infraestructures que tothom veu com a necessàries", denúncia una de les testimonis de 'Desconnectats'.

Un documental que pren com a fil conductor una conferència de l'expert en infraestructures Germà Bel, al voltant de la qual s'estructuren múltiples testimonis d'experts i professionals que posen veu a tots els usuaris dels mitjans de transport i vies de comunicació de les Terres de l'Ebre.

'Desconnectats' és un documental de Toni Royo, Santi Valldepérez i Toni Balada, i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i dels ajuntaments de l'Aldea, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita i Amposta. El llargmetratge també va comptar amb el suport de més de 100 persones que el van finançar mitjançant una campanya de micromecenatge.

El documental s'estrena avui, dijous 29 de novembre, a les 20 hores als Cinemes d'Amposta. El diumenge 2 de desembre s'ha previst un segon passi a Sant Carles de la Ràpita, serà a les 18.30 hores a l’auditori Sixto Mir.

Podeu veure el tràiler exclusiu per a l'Aguaita.cat: