L'Escola d'Art de la Diputació oferirà una jornada sobre l'ús de la ceràmica en la fermentació del vi

La jornada serà el 30 de novembre i inaugurarà del cicle sobre ceràmica en àmbits professionals

La jornada forma part d'un cicle que busca dinamitzar l'ús de la ceràmica a través del producte de proximitat.
La jornada forma part d'un cicle que busca dinamitzar l'ús de la ceràmica a través del producte de proximitat. | CETT
Redacció
26 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:43h
L'Escola d'Art de la Diputació impulsa la jornada tècnica "Fermentar el vi en ceràmica", que tindrà lloc el divendres 30 de novembre. D'esta manera arrenca un cicle que pretén introduir la ceràmica en àmbits com l'alimentació, la indústria, el disseny o la cultura.

Els col·loquis comptaran amb experts com l'enòleg Eduard Pié, la sommelier Anna Casabona, el ceramista Carles Llarch, l'arqueòloga Laura Bricio i l'enginyer i professor Agustí Baubí. A més, la periodista Ruth Troyano, especialitzada en enoturisme i enocomunicació, moderarà una taula rodona on també hi haurà una demostració de creació de gerra a càrrec dels professors de l'Escola d'Art, Xavier Pino, i l'enòloga Montserrat Nadal. Al final de l'acte els assistents podran participar en un tast de vins a càrrec de la sommelier Imma Monclús i l'enòleg Joan Ramon Bada. La jornada començarà a les 9.30 hores i s'allargarà fins a la tarda.

La jornada sobre la fermentació del vi en ceràmica forma part d'un cicle que busca dinamitzar l'ús de la ceràmica a través del producte de proximitat i incorporant criteris de sostenibilitat fomentant la innovació i la creativitat dins del sector. Per a poder participar caldrà inscripció prèvia sota un cost de 28 euros per persona.