Un 65% dels participants al «Fem Ocupació per a Joves» d'Amposta renoven el seu contracte

Un total de 25 joves van tenir l’oportunitat d’inserir-se al món laboral mitjançant el programa

per Redacció , Amposta, 22 de novembre de 2018 a les 12:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un 65% dels joves que han participat en el programa Fem Ocupació per a Joves es quedaran a l’empresa que els va contractar en el marc del programa. En esta edició es van atorgar 25 contractacions, on 10 noies i 15 nois van tenir l’oportunitat de gaudir d’una formació prèvia i una contractació posterior de 6 mesos a una empresa del municipi o de la comarca. "Un cop més, el balanç de l’edició 2017-2019 constata que este tipus de programes són una bona opció perquè els joves aconseguisquen una oportunitat per inserir-se al món laboral", diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot afegint: "estes xifres demostren que el programa ha tingut molt bona acollida per part de les empreses".

Les empreses també reben una subvenció, fet que ajuda a incentivar la contractació. Algunes de les empreses que han format part d’aquesta convocatòria són: Amics de I am pàdel, Albert Guzmán Restaurant, Consorci Museu de les Terres de l’Ebre, Fergarcia, Fussmont, Instalverd 2015, Quick Dance, La Nuova Trattoria, Loving, Poble Nou Resort, Peix i Marisc Delta-Mar, Reverter Indústries, Sergi Mariano Assessors, Teicar-Gil, Trading Habitat, Verdelt, i l’Ajuntament d’Amposta a les àrees del Padró, Polítiques Actives d’Ocupació i Obres i Urbanisme, Bustper, Talleres Jopesa, Personal Foto Tortosa, E-format Formació i Consultoría i Muebles JJP. Enguany el total de l’ajut atorgat ha sigut de 94.600 euros.


El programa Fem Ocupació per a Joves està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el gestiona l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta. És un programa dirigit a persones d’entre 18 i 29 anys que es trobein a l’atur i tinguen la titulació d’ESO, Batxillerat i/o CFGM. El programa els ofereix un contracte de treball de 6 mesos i la formació necessària per ocupar el lloc. Els joves reben orientació i acompanyament durant tot el procés de formació i contractació.

 

Participació