Un total de cinc candidats opten al Premi Projecte Jove 2018

El reconeixement té com a objectiu guardonar les millors iniciatives juvenils del Baix Ebre

El jurat, integrat per la presidenta comarcal, els representants dels grups polítics  i el coordinador territorial de Joventut de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.
El jurat, integrat per la presidenta comarcal, els representants dels grups polítics i el coordinador territorial de Joventut de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. | Cedida
Redacció
20 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:03h
Cinc iniciatives del Baix Ebre s'han presentat al Premi Projecte Jove 2018, un reconeixement anual del Consell Comarcal del Baix Ebre per guardonar les millors iniciatives juvenils desenvolupades a la comarca. Els cinc candidats que opten a rebre el premi Projecte Jove d'enguany són Gepec-EdC Roquetes, el Grup d'Esplai Blanquerna, els quintos i quintes de Camarles, el Grup Cooperatiu de Joves i Ester Besolí. El premi Projecte Jove està dotat amb 1.000 euros.

El Gepec-EdC Roquetes opta al premi amb el Club de naturalistes ebrencs, una iniciativa que vol apropar la natura a joves de 12 a 15 anys amb sortides i activitats temàtiques. El Grup d'Esplai Blanquerna presenta un projecte denominat "Give Box", que consisteix en un espai on es poden deixar o recollir objectes de segona mà. Els quintos i quintes de Camarles participen amb el programa d'activitats que organitzen amb motiu d'arribar a la majoria d'edat i que inclou alguns esdeveniments com una desfilada de moda, un torneig de futbol sala i diversos actes durant les festes majors. El Grup Cooperatiu de Joves de Tortosa aspira al premi amb "La tarda dels talents", un projecte que dona a conèixer el talent dels joves en diverses vessants artístiques. I finalment, Ester Besolí opta al premi Projecte Jove 2018 amb "Imperfectes", una iniciativa adreçada als alumnes dels instituts de les Terres de l'Ebre que pretén posar als joves en alerta dels perills de seguir els cànons de bellesa actuals.

El jurat, integrat per la presidenta comarcal Sandra Zaragoza, els representants dels diferents grups polítics que integren la Corporació i el coordinador territorial de Joventut de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Joan Lluís Barberà, emetràn el seu veredicte el dia 29 de novembre, en l'acte de lliurament dels premis comarcals.