La rapitenca Joanna Pardos recull l’Ondas com a directora de Radio Gaga, premi al millor programa d’actualitat

És el segon premi Ondas que rep la periodista, dos anys després d’obtenir-lo dirigint El Foraster

Pardos, segona per la dreta, en el moment de recollir el premi amb la resta de l'equip.
Pardos, segona per la dreta, en el moment de recollir el premi amb la resta de l'equip. | @Premios_Ondas
Redacció
15 de novembre del 2018
Actualitzat a les 21:58h
És una de les dones directores amb més solvència i projecció del país pel que fa a programes de televisió i són dos ja els premis Ondas que l’avalen. El primer el va recollir ara fa dos anys, aleshores com a nova directora del popular programa de TV3 El Foraster, i anit va recollir també el guardó encapçalant l’equip de Radio Gaga, de Canal #0 @MovistarPlus, que ha obtingut en esta edició l’Ondas com a millor programa d’actualitat o cobertura especial.

Basat en un format original belga, Radio Gaga ha arribat a la tercera temporada, presentat per Quique Peinado i Manuel Burque, dos amics que recorren Espanya en una petita autocaravana que es convertix en estudi de ràdio en arribar a cada destí (un centre de salut mental de León, un centre d’acollida d’immigrants a Barcelona, un barri marginal de Sevilla o una residència on conviuen iaios i joves a Oviedo, entre altres). A cada lloc, la gent conta les seues històries a canvi de cançons, un format que destila humor, sensibilitat i emoció a parts iguals. Es tracta, en definitiva, d’un homenatge a la ràdio des de la televisió.

La gala d’entrega dels Premis Ondas 2018 es va celebrar este dimecres a la nit al Gran Teatre del Liceu, en el que va ser el retorn dels guardons a la ciutat on van néixer el 1954 de la mà de Ràdio Barcelona i d’on no havien sortit mai fins l’any passat, quan es van lliurar de forma excepcional a Sevilla.

Esta 65a edició dels Premis Ondas també ha distingit 24 candidatures d’entre les més de 300 rebudes. També entre els guardonats està Jordi Basté com a millor presentador radiofònic (El món a Rac1), Sandra Sabatés com a millor presentadora televisiva (El Intermedio, a La Sexta) i Júlia Otero per la millor programació especial de ràdio (la secció El Gabinete del seu magazine radiofònic a Onda Cero).