Enxampat amb droga per vendre, diners i objectes robats en un control de la Policia Local de Camarles i els Mossos

El conductor del vehicle d'alta gamma interceptat ha estat detingut per receptació i tràfic de drogues

Els efectes localitzats pels agents dins del vehicle interceptat en un control.
Els efectes localitzats pels agents dins del vehicle interceptat en un control. | Cedida
Redacció
08 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:40h
Agents de la Policia Local de Camarles i els Mossos d’Esquadra han detingut la nit passada el conductor d’un vehicle d’alta gamma després d’aturar-lo en un control i trobar amagats dins del cotxe alguns embolcalls de droga preparada per vendre, diners i alguns objectes robats.

En el marc del dispositiu conjunt, els agents han aconseguit aturar el vehicle després d’un intent per part del conductor d’esquivar el control. El nerviosisme que evidenciava l’home, un veí de Sant Andreu de la Barca de nacionalitat marroquina, ha fet sospitar els policies, que han procedit a escorcollar el vehicle i hi han trobat amagats 10 embolcalls de cocaína pura i 2.700 euros fraccionats en bitllets de 50 euros. Els agents han continuat buscant a l’interior del cotxe i hi han localitzat tres ordinadors portàtils i 5 telèfons mòbils. Segons han pogut comprobar, dos dels portàtils havien estat robats a turistes a Barcelona i ja han pogut identificar els propietaris, així com també al propietari d’un dels mòbils, sostret a Badalona. La resta de telèfons podien haver estat utilitzats per al tràfic de drogues.

L’home ha estat detingut acusat de receptació i tràfic de drogues i el vehicle ha estat immobilitzat. La investigació continua oberta.