L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa es coordina per fer front a la grip

A partir d'avui, set de novembre, una infermera s'incorpora a les consultes externes per facilitar la vacunació

L'objectiu de la campanya és protegir de la grip els principals grups de risc.
L'objectiu de la campanya és protegir de la grip els principals grups de risc. | Europa press
Redacció
07 de novembre del 2018
Actualitzat a les 19:00h
Durant tot el període de vacunació una infermera d'atenció primària s'ha incorporat a l'àrea de consultes externes de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa per facilitar la vacunació entre els usuaris que tinguen programada una visita. Es preveu que la captació d'este tipus de pacients en el mateix entorn hospitalari augmentarà la cobertura vacunal dels pacients amb risc. 

L'objectiu de la vacuna contra la grip és evitar les complicacions en la grip en persones que pateixen algun tipus de patologia, per això entre els objectius d'esta campanya s'intentarà millorar la cobertura de vacunació en persones amb problemes de salut de risc, en embarassades, professionals sanitaris o persones de més de seixanta anys.

Entre els grups més vulnerables es troben també els infants amb malalties cròniques, les persones diabètiques, amb obesitat mòrbida, càncer, síndrome de Down, o altres tipus de patologies, pel que es recomana, sobretot als sectors més vulnerables a la malaltia, vacunar-se contra la grip per evitar diferents tipus de complicacions.