Sortegem vuit entrades dobles per al concert dels Quico's a L'Auditori

El dissabte 25 de gener mesclaran jota i cobla amb l'ajuda de la Cobla Reus Jove i l'Esbart Reus Dansa

Redacció
16 de gener del 2014
Els components del grup ebrenc Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries amb el seu nou disc, '20 anys', en la presentació d'aquest dijous a Tortosa
Els components del grup ebrenc Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries amb el seu nou disc, '20 anys', en la presentació d'aquest dijous a Tortosa | ACN
El grup Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, conjuntament amb la Cobla Reus Jove i l'Esbart Reus Dansa, actua el dissabte 25 de gener a L'Auditori de Barcelona amb l'espectacle La Jota + bella, en un espectacle que pretén mesclar les tradicions musicals del nord i el sud del Principat: la cobla i la jota. A l'escenari hi coincidiran tradicions antigues i pròpies com la jota i les xeremies, en un espectacle únic en què es reinterpretaran temes del reconegut grup de les Terres de l'Ebre arranjats per a cobla i amb les coreografies de l'esbart.

En aquest espectacle, la rondalla jotera i la cobla sardanística s'uniran per trencar fronteres i despertar sentits, descobrint així tot un nou espai sonor i festiu.

Els lectors de NacióLaFlama.cat que vulguin assistir-hi poden participar en el següent sorteig de vuit entrades dobles, que romandrà obert fins el dimecres 22 a les 12 del migdia. Tot seguit, es procedirà a fer-ne el sorteig.