La Guàrdia Civil desmantella dues plantacions de marihuana en una finca del Perelló

Es van incautar, entre d'altres, 165 plantes en diferents estats de creixement

Plantació indoor a la masía del Perelló.
Plantació indoor a la masía del Perelló. | Guàrdia Civil
Redacció
06 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:16h
Agents del Destacament de Protecció de la Naturalesa (DEPRONA) de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita, han desmantellat dues plantacions de marihuana, de la varietat cànnabis Sativa, una outdoor i una altra indoor, amb 165 plantes, d'una finca situada a la partida Parracol, del terme municipal del Perelló.

Agents del Destacament de Protecció de la Naturalesa (DEPRONA) del parc natural del Delta de l'Ebre es trobaven realitzant el matí de diumenge passat un control sobre residus a la zona coneguda com a partida Parracal, del terme municipal del Perelló, quan van observar al jardí d'una masia una plantació de marihuana amb 110 plantes en diferents fases de creixement, així com una persona que es trobava realitzant treballs de manteniment.

Després d'inspeccionar la resta del jardí i els voltants de l'immoble, a la planta superior de la masia es van detectar diferents elements que induïen a pensar que podria albergar una plantació de marihuana de tipus indoor.
 

Plantes incautades que es feien créixer al jardí de la finca. Foto: Guàrdia Civil


Després d'obtenir el consentiment de l'inquilí, els agents van inspeccionar la casa. A la planta superior van localitzar 55 plantes de marihuana en fase adulta, diversos elements i material per aconseguir un alt rendiment de la plantació, així com 4.500 grams de cabdells de marihuana.

Després de l'operatiu es va procedir a la detenció d'un home de 29 anys d'edat, de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues (cultiu i elaboració de marihuana) i va ser posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.