El Consell Comarcal de la Terra Alta contracta tres joves en el marc del programa Joves en Pràctiques

El programa de Garantia Juvenil del SOC pretén donar un lloc de treball als joves que hagen finalitzat els estudis

Una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya.
Una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya. | Europa Press
Redacció
30 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:59h
El Consell Comarcal de la Terra Alta, ubicat a Gandesa, ha contractat a tres joves mitjançant el programa "Joves en Pràctiques", una iniciativa impulsada pel Servei d'Ocupació de Catalunya que, a través del programa de Garantia Juvenil, pretén donar cabuda a aquells joves que hagen finalitzat els estudis i que encara no exerceixen la seua professió.

En este context, el Consell Comarcal de la Terra Alta ha ofert tres llocs de feina, dos d'administratius i un/a tècnic de planificació comarcal. Els joves seleccionats s'han incorporat a la plantilla de l'ens fins al pròxim mes de maig de 2019 i estaran ubicats al Telecentre, vinculats a l'Àrea de Serveis Informàtics i a l'Oficina Jove, i a la seu del Consell Comarcal, concretament a l'Àrea de Desenvolupament Econòmic.

Alguns ajuntaments de la comarca també s'han sumat a la iniciativa i s'han concedit un total d'onze llocs de treball a la Terra Alta entre l'ens comarcal i els locals. Els perfils més demandats han estat d'administratiu i d'auxiliars de turisme i de biblioteca.

Estes places s'han cobert per joves de la Terra Alta i comarques veïnes que es trobaven a l'atur i que buscaven una primera experiència professional.