Mossos lliura 109 felicitacions i 18 condecoracions als agents ebrencs

En un any en què no s'ha celebrat la Diada de les Esquadres, l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa acull un acte intern per lliurar els reconeixements

Imatge de l'acte.
Imatge de l'acte. | Cedida
Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:32h
L’Auditori Felip Pedrell de Tortosa va acollir este dimarts l’acte de lliurament de condecoracions i reconeixements a mossos i mosses de Regió Policial Terres de l’Ebre (RPTE),  un acte que enguany ha reemplaçat el Dia de les Esquadres, que normalment es celebra al voltant de Sant Jordi- i que en el seu moment amb un departament d’Interior sota el mandat del 155 no es va celebrar.
 
L’acte de condecoracions i reconeixements va tenir un caràcter exclusivament intern,-del mateix estil que s'ha fet en altres regions policials- sense personalitats polítiques destacades més enllà del director territorial d’Interior, on van assistir només mossos i familiars i es van lliurar 109 felicitacions i 18 condecoracions ( 12 medalles de bronze amb distintiu blau i 6 medalles d’argent amb distintiu vermell). Alguns d’estos reconeixements han estat pel paper dels agents del territori en la gestió dels atemptats del 17-A.
 
Durant l’acte l’intendent Josep Maria Estela, cap de la RPTE, va fer un repàs  algunes de les actuacions que han motivat les condecoracions i  felicitacions,  i va agrair als mossos i mosses l’esforç i treball realitzat en este darrer any, així com també va tenir un reconeixement especial per als seus familiars.
 
En el seu parlament l’intendent també va voler destacar que el Cos de Mossos d’Esquadra està al servei de tots els ciutadans i institucions del territori.