ERC presenta Xavier Faura com a aposta per aconseguir l’alcaldia de Tortosa

El candidat es va presentar davant d'unes 150 persones, el passat divendres

Roger Torrent, durant la presentació del candidat d'ERC, Xavier Faura.
Roger Torrent, durant la presentació del candidat d'ERC, Xavier Faura. | Cedida
Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 19:36h
Tot i les condicions meteorològiques adverses, 150 persones es van reunir el passat divendres a la Cambra de Comerç de Tortosa, per assistir a l'acte de presentació de Xavier Faura com a candidat a l'Alcaldia de Tortosa per Esquerra Republicana - Tortosa Sí.

Sota el lema “Canviar per millorar”, Faura va destacar que un dels seus principals eixos d’actuació es basa en la dinamització econòmica i cultural de la ciutat, com també en la millora de la mobilitat. “Volem donar forma i sentit a la Tortosa republicana, omplir-la de contingut social, projectar-la en el present i en el futur més immediat”, va afegir Xavier Faura.
 
Faura es va comprometre a treballar per “una ciutat propera i generosa, nexe d’unió de tot un territori”. L’alcaldable va afirmar que Tortosa no només ha de tenir un paper de capital administrativa del sud de Catalunya, sinó que també ha d’exercir de “veritable capital”.

El candidat va expressar la voluntat de definir cap a on ha d’anar la ciutat, sempre amb l’ajuda dels altres partits polítics i entitats, fomentant la importància del consens. “Farem una política de mà estesa a l’oposició, on els regidors dels altres partits seran els nostres col·laboradors necessaris, no pas els nostres adversaris”, va afirmar Faura.

El republicà va reclamar una nova manera de fer política “transparent, amb les portes de l’Ajuntament sempre obertes, propera i participativa”, on puga participar tothom i amb la implicació dels moviments associatius.

Durant la presentació també es va llegir una carta a Oriol Junqueras. L'acte el va cloure el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.