agricultura

Arrenca la campanya de cítrics a la Cooperativa Soldebre

La previsió inicial és collir, fins als pròxims mesos d'abril-maig, uns 16 o 17 milions de quilos de cítrics, enfront dels 14 de l'any passat

per Redacció, Tortosa, 22 d'octubre de 2018 a les 10:56 |
Varietat primerenca de mandarina collida per Soldebre. | Cedida
La Cooperativa Soldebre de Tortosa ja ha començat la campanya dels cítrics amb la collita de les varietats més primerenques de mandarines com són la clemenrubí i la satsuma. Enguany la producció serà lleugerament superior a la de l'any passat i de bona qualitat, tot i que les mandarines i les taronges tindran un calibre lleugerament més petit que l'any passat, exposen des de la cooperativa. La previsió inicial és collir, fins als pròxims mesos d'abril-maig, uns 16 o 17 milions de quilos de cítrics, enfront dels 14 de l'any passat.

En esta campanya dels cítrics, Soldebre donarà feina a unes 250 persones, entres les que treballen al camp i les que es troben a planta.


Soldebre comercialitza els seus cítrics amb els certificats internacionals de qualitat (Globalgap, IFS i BRC) i a partir d'esta temporada amb els de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Clementines de les Terres de l'Ebre.

Cal recordar que des de fa un any, Soldebre, en el seu afany per guanyar mercat nacional i local -actualment la seua producció de cítrics es destina gairebé tota a l'exportació-, també ven directament este producte al consumidor a través de la seua botiga online, www.LaMasiadeMartins.com
 

Mandariners de varietats primerenques. Foto: Cedida

 

Participació