temporal

Tres-cents passatgers passen hores atrapats en un tren a Ulldecona pel temporal

Renfe ha suspès el servei entre l'Aldea i Castelló a causa de les inundacions de vies i no ha pogut proporcionar transport alternatiu | L'Ajuntament havia demanat ajuda per dur-hi aigua i menjar

per Redacció, Ulldecona, 19 d'octubre de 2018 a les 23:16 |
Uns 300 passatgers d'un tren que feia el seu recorregut entre València i Barcelona s'han vist atrapats esta vesprada i durant almenys més de 5 hores a l'estació d'Ulldecona. Com a conseqüència del temporal que ha inundat les estacions del nord de Castelló, Renfe ha suspès els trajectes entre l'Aldea i Castelló i ha ofert transport alternatiu per carretera. No obstant, com que moltes carreteres també han estat tallades pels aiguats, els autobusos no han pogut oferir el servei a estos passatgers que han mostrat el seu malestar a les xarxes socials.
 

Després d'hores sense aigua ni menjar, l'Ajuntament d'Ulldecona s'ha ofert per ajudar els passaters. L'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, ha llençat una crida a través de les xarxes socials:


Només 15 minuts més tard que l'Ajuntament fes la crida a les xarxes, Renfe ha decidit reemprendre la marxa del tren en direcció nord, cap a l'Aldea. 

 

Pel que sembla, un servei de bus els durà fins a Benicàssim, per seguir la ruta fins a Cartagena, segons exposen alguns usuaris:
 
 
 
 

 

Participació