Més de 3.000 metres quadrats de clicks ompliran el pavelló d’Amposta

La sèptima edició de l’Expoclick torna els dies 9, 10 i 11 de novembre

Cartell de la VII Expoclick d'Amposta.
Cartell de la VII Expoclick d'Amposta. | Cedida
Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat el 31 d'octubre a les 16:30h
La capital del Montsià es tornarà a omplir de clicks de Playmobil amb l’Expoclick "Un riu de clicks”. La sèptima edició de la mostra de maquetes d’estes conegudes joguines per a xiquets i adults, comptarà amb més de 3.000 metres quadrats d’espai on s’exposaran els diferents diorames. La fira tindrà també deu espais on comprar les figures, una zona de bar on descansar i un recinte de pàrquing gratuït.

Com a novetat, esta edició presenta un concurs d’aparadors on poden participar els comerços d’Amposta. Els participants hauran d’incorporar els playmobils a l’aparador i podran optar a un premi de 100 euros. Este concurs es suma als ja tradicionals: el concurs d’Instagram, on es valora la foto més original; el concurs de diorames i el ‘Buscaclick’.

La passada edició de la fira va causar polèmica, pel fet que es va haver de retirar una maqueta on es representava una manifestació per l’alliberament dels presos polítics.

La fira de clicks Expoclick tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de novembre al Pavelló ‘1 d’Octubre’ d’Amposta. L’Expoclick està organitzat per la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Amposta, juntament amb l’Associació Somosclick. La mostra s’inaugurarà el divendres 9 de novembre a les 18 hores. L’entrada serà gratuïta.